อาจารย์สมทบ

Prof. Dr. Jung-Der Wang

Institute of Public Health, National Cheng Kung University College of Medicine, Tainan, Taiwan

Prof. Dr. Bruce A. Wilcox

Global Health Asia Office, Faculty of Public Health, Mahidol University

Prof. Dr. Richard Coker,
Professor of Public Health

Communicable Diseases Policy Research Group (CDPRG), Dept of Global Health and Development, London School of Hygiene & Tropical Medicine, London WCIH 9SH, UK.

Dr. James William Rudge

Communicable Diseases Policy Research Group (CDPRG), Dept of Global Health and Development, London School of Hygiene & Tropical Medicine, Faculty of Public Health, Mahidol University

Dr. Marco Liverani,
Assistant Professor in Health Policy

Department of Global Health and Development, London School of Hygiene & Tropical Medicine, Faculty of Public Health, Mahidol University

Dr. Liviu Vedrasco,
Programme Officer